Köpvillkor

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det snarast ut en orderbekräftelse till din mail med information om din beställning.

Var vänlig att kontrollera din orderbekräftelse och kontakta oss omgående om något skulle vara felaktigt.
Om du mot förmodan inte fått någon orderbekräftelse, kolla skräpposten i din mail och om du inte finner någon orderbekräftelse där så tag kontakt med oss. 

Om du vill göra någon ändring i din beställning i efterhand så tag kontakt med oss så snart som möjligt så vi kan fixa det.
Vi jobbar för ett korrekt lagersaldo men om någon vara skulle vara slut i lager så meddelar vi detta via mail.

Lagersaldo

Vi förbehåller oss rätten att lagersaldot kan fela och att slutsålda eller äldre varor kanske inte finns även om det ser ut så, eller längre går att få tag i. Vi jobbar givetvis för att uppdatera saldo och att tillgodo se kunden så gott vi kan men lämnar inga garantier för detta. För att försäkra dig om att varan finns ber vi dig i så fall ringa till butiken så kollar vi direkt, tfn 0763243321

Frakt

Vi sänder större paket med DHL eller Postens Skicka lätt, då är frakt och expeditionsavgiften 59 kr. Fraktfritt vid köp över 700 kr (d v s varuvärdet exkl portokostnad)

Mindre paket – saker som ryms i kuvert – skickas med Postnord, men du kan även hämta dina varor i butiken i Ljunbyhed.

Portokostnad brevförsändelser från 22 kr och uppåt. Frakten justeras manuellt beroende på vikt. 

Ordrar med varuvärde över 300 kr skickas med DHL eller Skicka lätt så det är spårbart. 

Paket som skickas med DHL  är spårbart, det sänds till ditt närmaste utlämningsställe och paketet ligger kvar i 14 dagar.

EJ uthämtat paket debiteras med 500 kr. Om du anget fel telefonnummer när du ska aviseras och vi ska ändra för att du ska få ut ditt paket ur en paktetautomat debiteras 250 kr.


Leveranstid

Beställningar skickas 1-4 dagar efter beställning

Du kan välja att betala med Klarna, faktura, delbetalning eller kortbetalning. Eller med swish 1233634540


BYTES OCH RETURRÄTT

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning men obruten förpackning.
Vid utnyttjande av ångerrätt betalar du som kund returfrakten.

Vi vill gärna ha en konversation via mail eller telefon innan varan skickas i retur.

Ångerrätten utgår vid köp av personlig stämpel.

 

REKLAMATION

Kontakta alltid oss via mail eller telefon innan Ni returnerar något. Gäller även om vi har skickat en fel eller felaktig vara till dig.


Återbetalning

Återbetalning sker till det betalsätt som du valt i kassan. Dvs har du valt swish - så swishar vi eventuellt överskott av frakten till det numret när vi packat och vägt försändelsen. Alternativt så justerar vi din klarna.


Vi reserverar oss för felsskrivningar, prisförändringar p g a olika förutsättningar etc.

 

GDPR

När du gör din beställning i webshoppen så godkänner du att vi sparar dina uppgifter såsom namn, adress, mail och telefonnummer. Önskar du som kund att vi raderar dina uppgifter så tag kontakt med oss via mail:anna-lena@roxmedia.se

Force Majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från förpliktelser att fullgöra ingångna avtal. 

------------------------------------------------------------------------------

Beställer du från Norge, Danmark, Finland, Åland tillkommer fraktavgift enligt den speditör vi anlitar. Du kommer efter köp på en paypalfaktura där både frakt och paypalavgifter tillkommer.
Ang våra onlinekurser: Du får under inga omständigheter sprida våra onlinekurser. Ditt lösenord är personligt. Du får ej heller hålla kurser i fysiska butiker och eller agera kursledare med vårt material till privatpersoner. Allt material i text och bild är copyrightskyddat.

Du får lov att sälja/byta de saker du har gjort med ROX Stamps egna motiv i obegränsad upplaga så länge de är handgjorda och inte mekaniskt tryckta eller kopierade. Detta gäller även våra digitala stämplar.

Du får däremot inte lov att använda motiven för att trycka upp egna stämplar eller massproducera motiven i syfte att sälja eller byta. Gäller även våra digitala stämplar.

Våra digitala stämplar är copyrightskyddade. När du köper en fil av oss, får du inte dela den med någon annan. Ej heller skriva ut och sälja, eller göra upp stämplar av dem. Du får ej heller förändra stämpeln för att sedan kalla den din egen. Ångerrätten utgår då det är en digital fil. Om du inte läst ordentligt att det är en digistämpel du köper, har du ändå ingen ångerrätt, ej heller om du köper flera av samma motiv. Vi tar inget ansvar för att du inte läser vad du köper.

Upphovsrättslagen gäller alla ROX Stamps produkter.
 
Det är förbjudet att sälja utstansat av ROX Stamps dies . Att byta med andra eller i mindre skala dela med dig är ok. men inte att sälja på diverse säljsidor som facebook. tradera etc. 

ROX STAMPS KIT Club. När man beställer första kitet är man väl medveten om att man förbinder sig att köpa alla 4 kiten under året.Rox Stamps är en del av ROX Media som drivs av Anna-Lena och Michael Nilsson.

Om du har några frågor eller på annat sätt vill komma i kontakt med oss så är telefontid 10,00-16.00 alla vardagar. Vi svarar på mail så fort vi kan, men försöker att hålla stängt på telefon och mail om helger.

ROX Stamps
Brohuset 1016
26454 Ljungbyhed
Tel 0763243321

Företaget innehar F-skatt
org nr 600223-4034
anna-lena at roxmedia.seSENASTE KUNDKOMMENTARER:
Hej! Tack så jättemycket för en snabb leverans och mycket trevligt bemötande!

Hej! Vill bara säga att det är otroligt vilken fantastisk service och snabb leverans. Pratade med Anna-Lena i går förmiddag och idag fick jag paketet. Hälsningar B

Hej, tusen tack, diesen kom idag och är jättejättefina och stansar helt suveränt. Soliga sommarhälsningar, B