ROX Stamps villkor


Maxfrakt 59 kr inom Sverige. Blir din försändelse billigare att skicka justerar vi detta i efterhand. Fraktfritt vid köp över 700 kr inom Sverige.
Minsta ordervärde är 69 kr exklusive frakt.

ROX STAMPS KIT CLUB: beställer du detta förbinder du dig att köpa alla 4 kit som utkommer 2020. Kiten utkommer februari, April, september och november. Beställning av kitet kan enbart göras mot klarna faktura. Vi gör sedan ny faktura vid varje tillfälle.

Inom Sverige:

50 gram  19 SEK 
100 gram 29 SEK
250 gram 49 SEK
Maxfrakt  59 SEK
Köper man papper etc skickas detta alltid spårbart med skicka lätt eller DHL.

Om inget anges gäller 7 dagars leveranstid men oftast skickas dina varor inom 1-3 dagar. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ej uthämtat paket debiteras 500 kr.
Om du anget fel telefonnummer när du ska aviseras och vi ska ändra för att du ska få ut ditt paket ur en paktetautomat debiteras 250 kr.


Återbetalning sker till det betalsätt som du valt i kassan. Dvs har du valt swish - så swishar vi eventuellt överskott av frakten till det numret när vi packat och vägt försändelsen. Alternativt så justerar vi din klarna.------------------------------------------------------------------------------

Beställer du från Norge, Danmark, Finland, Åland tillkommer fraktavgift enligt den speditör vi anlitar. Du kommer efter köp på en paypalfaktura där både frakt och paypalavgifter tillkommer.
Ang våra onlinekurser: Du får under inga omständigheter sprida våra onlinekurser. Ditt lösenord är personligt. Du får ej heller hålla kurser i fysiska butiker och eller agera kursledare med vårt material till privatpersoner. Allt material i text och bild är copyrightskyddat.

Du får lov att sälja/byta de saker du har gjort med ROX Stamps egna motiv i obegränsad upplaga så länge de är handgjorda och inte mekaniskt tryckta eller kopierade. Detta gäller även våra digitala stämplar.

Du får däremot inte lov att använda motiven för att trycka upp egna stämplar eller massproducera motiven i syfte att sälja eller byta. Gäller även våra digitala stämplar.

Våra digitala stämplar är copyrightskyddade. När du köper en fil av oss, får du inte dela den med någon annan. Ej heller skriva ut och sälja, eller göra upp stämplar av dem. Du får ej heller förändra stämpeln för att sedan kalla den din egen. Ångerrätten utgår då det är en digital fil. Om du inte läst ordentligt att det är en digistämpel du köper, har du ändå ingen ångerrätt, ej heller om du köper flera av samma motiv. Vi tar inget ansvar för att du inte läser vad du köper.

Upphovsrättslagen gäller alla ROX Stamps produkter.
 
Det är förbjudet att sälja utstansat av ROX Stamps dies . Att byta med andra eller i mindre skala dela med dig är ok. men inte att sälja på diverse säljsidor som facebook. tradera etc. 

Köpvillkor:
Du måste var 18 år för att kunna handla i vår webbshop,

Betalning sker med antingen:
Klarna checkout
Swish

Ångerrätten utgår vid köp av personlig stämpel.

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 30 dagar enligt distansavtalslagens gällande villkor. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Varan får ej vara använd. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta ROX Stamps innan varan skickas tillbaka. Returfrakten bekostas av konsumenten.  

Rox Stamps är en del av ROX Media som drivs av Anna-Lena och Michael Nilsson.

Om du har några frågor eller på annat sätt vill komma i kontakt med oss så är telefontid 10,00-16.00 alla vardagar. Vi svarar på mail så fort vi kan, men försöker att hålla stängt på telefon och mail om helger.

ROX Stamps
Brohuset 1016
26454 Ljungbyhed
Tel 0763243321

Företaget innehar F-skatt
org nr 600223-4034
anna-lena at roxmedia.seSENASTE KUNDKOMMENTARER:
Hej! Tack så jättemycket för en snabb leverans och mycket trevligt bemötande!

Hej! Vill bara säga att det är otroligt vilken fantastisk service och snabb leverans. Pratade med Anna-Lena i går förmiddag och idag fick jag paketet. Hälsningar B

Hej, tusen tack, diesen kom idag och är jättejättefina och stansar helt suveränt. Soliga sommarhälsningar, B