ROX Stamps villkor
20161130
Minsta ordervärde är numera 69 kr.

Vi sänker maxfrakten till 39 kr!!
Blir din försändelse billigare att skicka, betalas beloppet tillbaka till dig. Väljer du Klarna Checkout reserveras hela beloppet vid ditt köp. När vi sedan packat och vägt din försändelse - justerar vi inne på Klarna det rätta beloppet. Väljer du swish betalning betalar du in hela beloppet vid ditt köp. Vi justerar och betalar tillbaka i efterhand om det inte uppgår till 39kr. En liten dies eller stämpel går som regel på 7 kr i frakt att skicka. Alltid fraktfritt vid order över 500 kr.


20160502
Vi inför nu faktiskt frakt. Maxfrakten är numera 49 kr. Blir din försändelse billigare att skicka, betalas beloppet tillbaka till dig. Väljer du Klarna Checkout reserveras hela beloppet vid ditt köp. När vi sedan packat och vägt din försändelse - justerar vi inne på Klarna det rätta beloppet. Väljer du swish betalning betalar du in hela beloppet vid ditt köp. Vi justerar och betalar tillbaka i efterhand om det inte uppgår till 49 kr. En liten dies eller stämpel går som regel på 7 kr i frakt att skicka. Alltid fraktfritt vid order över 500 kr.


Ang våra onlinekurser: Du får under inga omständigheter sprida våra onlinekurser. Ditt lösenord är personligt. Du får ej heller hålla kurser i fysiska butiker och eller agera kursledare med vårt material till privatpersoner. Allt material i text och bild är copyrightskyddat.
Tillagt 20140209
*På förekommen anledning av att vissa kunder som valt förskottsbetalning men struntat i och betala trots påminnelser och mail har vi nu beslutat att följande gäller vid förskottsbetalning: Betalning ska vara oss tillhanda senast 5 bankdagar efter lagd order. Vi skickar inte ut påminnelser utan ordrar som ej betals i tid makuleras. Man har sedan förverkat sin möjlighet till att använda förskottsbetalning som betalmedel i fortsättningen och får om man vill fortsätta handla hos ROX Stamps använda sig av något av de andra betalmedeln som finns. Dvs Paypal, Payson, kort eller Klarna fakura.*

Du får lov att sälja/byta de saker du har gjort med ROX Stamps egna motiv i obegränsad upplaga så länge de är handgjorda och inte mekaniskt tryckta eller kopierade. Detta gäller även våra digitala stämplar.

Du får däremot inte lov att använda motiven för att trycka upp egna stämplar eller massproducera motiven i syfte att sälja eller byta. Gäller även våra digitala stämplar.

Våra digitala stämplar är copyrightskyddade. När du köper en fil av oss, får du inte dela den med någon annan. Ej heller skriva ut och sälja, eller göra upp stämplar av dem. Du får ej heller förändra stämpeln för att sedan kalla den din egen. Ångerrätten utgår då det är en digital fil. Om du inte läst ordentligt att det är en digistämpel du köper, har du ändå ingen ångerrätt, ej heller om du köper flera av samma motiv. Vi tar inget ansvar för att du inte läser vad du köper.

Upphovsrättslagen gäller alla ROX Stamps produkter.
 


Köpvillkor:
Du måste var 18 år för att kunna handla i vår webbshop,

Betalning sker med antingen:
Klarna checkout
Swish

Frakt är förnärvarande 49 kr fraktfritt vid köp över 500 kr. 
Ångerrätten utgår vid köp av personlig stämpel.

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 30 dagar enligt distansavtalslagens gällande villkor. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Varan får ej vara använd. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta ROX Stamps innan varan skickas tillbaka. Returfrakten bekostas av konsumenten.

Det är förbjudet att sälja utstansat av ROX Stamps dies . Att byta med andra eller i mindre skala dela med dig är ok. men inte att sälja på diverse säljsidor som facebook. tradera etc. 

   

Rox Stamps är en del av ROX Media som drivs av Anna-Lena och Michael Nilsson.

Om du har några frågor eller på annat sätt vill komma i kontakt med oss så är telefontid 10,00-16.00 alla vardagar. Vi svarar på mail så fort vi kan, men försöker att hålla stängt på telefon och mail om helger.

ROX Stamps
Brohuset 1016
260 70 Ljungbyhed
Tel 0435 - 441111

Företaget innehar F-skatt
org nr 600223-4034
anna-lena at roxmedia.se


SENASTE KUNDKOMMENTARER:
Hej! Tack så jättemycket för en snabb leverans och mycket trevligt bemötande!